tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Departamente

Departament vânzări

Vânzări retail

Un operator din echipa Best IT vă stă la dispoziție în fiecare zi de luni până sâmbătă, conform programului afișat mai jos.

Luni-Vineri: 09.00-18.00                                                   Telefon:  0757.863.027
Sâmbăta: 09.00-16.00                                                      e-mail:   vanzari@best-it.ro

Vânzări corporate

Dacă sunteți o persoană juridică și doriți să achiziționați produse din magazinul nostru, în cantități mari, echipa Best IT, prin intermediul departamentului corporate va crea pentru dumneavoastră o ofertă personalizată. Vă rugăm să trimiteți în scris solicitarea dvs. la adresa de e-mail: corporate@best-it.ro pentru a fi analizată corespunzător.

Departament sesizări și reclamații

În situația în care constatați eventuale nereguli în legătură cu produsele achiziționate din magazinul nostru, nu ezitați să ne contactați printr-o cerere scrisă la adresa de e-mail: sesizari@best-it.ro Echipa Best IT va răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Departament returnare produse

Dacă doriți să renunțați la produsele achiziționate din magazinul Best IT vă rugăm să ne notificați intenția dumneavoastră în termen de 10 zile lucrătoare de la recepția produsului la adresa de e-mail: retur@best-it.ro. Mai multe detalii aici.

Dacă doriți să returnați produsele achiziționate din magazinul Best IT vă rugăm să ne notificați intenția dumneavoastră în termen de 48 de ore de la recepția produsului la adresa de e-mail: retur@best-it.ro. Mai multe detalii aici.

Departament juridic

Departamentul juridic urmărește rezolvarea pe cale amiabilă a oricăror probleme apărute între magazinul Best IT și orice persoană persoană fizică sau persoană juridică cu care se află în relații comerciale sau non-comerciale. Nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: juridic@best-it.ro