tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Echipa Best IT

S.C. Quantic Production&Quality S.R.L. se adresează pieței din România prin intermediul site-ului de comerț electronic  www.best-it.ro, oferind clienților o gamă largă de produse I.T. și Office, ce variază de la aparatură de imprimare entry-level, aparatură sofisticată de volum mare(plotter, echipamente IT profesionale, notebook-uri, PC-uri, servere, accesorii add-on/add-in și software), până la materiale de consum aparținând tuturor brand-urilor prezente actual pe piață și continuând cu o serie de produse de "entertainment" și "gaming".

Echipa Best IT pune la dispoziție o gamă de peste 16.000 produse din peste 90 de dintre cele mai prestigiose branduri din lume, printre care se numără și: Canon, HP, Apple, Hewlett-Packard, Olivetti, Epson, Ricoh, Samsung, Acer, Brother, Kyocera, Lexmark, Minolta, Nikon, Nintendo, făcând față oricărei provocări lansate de pe piața IT.

Best IT pune pe primul plan nevoia clientului de a achiziționa produse de calitate la un preț cât mai bun. Calitatea serviciilor oferite se reflectă în conceptul site-ului care oferă posibilitatea de a găsi cu ușurință produsul căutat având în vedere caracteristicile dorite, precum și posibilitatea  de a afla cât mai multe detalii despre acesta.

Tot pentru a satisface nevoia de a cumpăra produse la un preț cât mai mic, magazinul nostru vă pune la dispoziție un catalog cu produsele aflate în promoție, disponibil prin abonarea la newsletter, garantând pentru acestea unele dintre cele mai mici prețuri de pe piața on-line.