tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP ImprimantaPro 300 color M351

1169.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE955A
Adaugă in coș
 • HP ImprimantaPro 300 color M351
 • HP ImprimantaPro 300 color M351
HP ImprimantaPro 300 color M351HP ImprimantaPro 300 color M351
Imprimaţi documente color de calitate profesională cu un echipament HP LaserJet cu cost redus, simplu de utilizat. Treceţi rapid la exploatarea produsului cu HP Smart Install[1]. Creşteţi productivitatea cu vitezele mari de imprimare şi obţineţi acelaşi cost pe pagină alb-negru ca al unei imprimante HP LaserJet alb-negru[2].
Ideal pentru profesionişti din firme care au nevoie de culori de calitate profesională de la o imprimantă HP LaserJet simplu de utilizat şi foarte convenabilă.

Caracteristici

Faceţi impresie cu documentele color profesionale şi materialele de marketing create la sediu.

 • Obţineţi rezultate profesionale, precise: Cartuşele de toner HP ImageREt 3600 şi HP LaserJet originale permit culori excepţionale şi text clar, detaliat.
 • Concepeţi şi produceţi propriile materiale de marketing pe o gamă de suporturi de dimensiuni de la 8,9 x 12,7 cm (3,5 x 5 inchi) la 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 inchi).
 • Realizaţi mai multe de la computerul de birou: mergeţi la www.hp.com/create pentru a accesa idei, pentru a utiliza sfaturi şi a descărca şabloane şi fotografii comerciale de la HP.
 • Imprimaţi documente convenabil: obţineţi acelaşi cost pe pagină alb-negru ca al unei imprimante HP LaserJet alb-negru[2].

Creşteţi productivitatea şi bucuraţi-vă de configurarea comodă, intuitivă şi de caracteristicile simplu de utilizat.

 • Beneficiaţi de înaltă productivitate şi economisiţi timp cu viteze de imprimare excelente, de până la 18 ppm A4.
 • Instalaţi imprimanta în numai câteva minute – HP Smart Install simplifică începerea rapidă a imprimării de pe un PC sau de pe un computer portabil, fără CD[1].
 • Obţineţi rezultate constante şi imprimaţi mai mult timp cu cartuşele negre de mare capacitate HP originale[3] şi comandaţi din nou, simplu, cu HP SureSupply[4]. O uşă pentru acces uşor vă permite să înlocuiţi cartuşele rapid şi simplu.
 • Vizualizaţi simplu starea imprimantei şi navigaţi în panoul de control intuitiv cu două linii.

Reduceţi impactul asupra mediului.

 • Reduceţi consumul de energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când aveţi nevoie de ea şi o opreşte când nu aveţi nevoie[5].
 • Economisiţi energie cu tehnologia Instant-on, un sistem inovator de cuptor termic care se încălzeşte şi se răceşte rapid[6].
 • Beneficiaţi de reciclare gratuită şi simplă – cartuşele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate[7].
 • Obţineţi acces centralizat şi simplu la opţiuni particularizate de economisire a energiei şi la setări de imprimantă şi reduceţi utilizarea hârtiei cu consola HP EcoSMART.
[1] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[2] În comparaţie cu imprimanta HP LaserJet Pro P1566/ P1606dn. Presupunând că utilizatorul imprimă color cel puţin 30% din totalul paginilor cu conţinut similar cu cel al pachetului de test color ISO/IEC 19798 (www.iso.org/jtc1/sc28) şi că lungimea medie totală a lucrării este de trei pagini. Randamente stabilite conform standardelor de testare ISO/IEC. Randamente şi costurile reale variază considerabil în funcţie de imaginile imprimate, de numărul de pagini color imprimate şi de alţi factori.
[3] Cartuşul de toner HP LaserJet CE305X negru nu este inclus; se achiziţionează separat.
[4] Caracteristicile şi disponibilitatea programului pot varia de la o ţară la alta. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/learn/suresupply.
[5] Capabilităţile HP Auto-On-Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[6] Comparativ cu încălzirea tradiţională.
[7] Disponibilitatea programului variază. Returnarea şi reciclarea cartuşelor de imprimare HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lumea prin programul HP Planet Partners. Pentru informaţii suplimentare sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi www.hp.com/recycle.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!