tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP ImprimantaPro 400 color M451dn

1602.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE957A
Adaugă in coș
 • HP ImprimantaPro 400 color M451dn
 • HP ImprimantaPro 400 color M451dn
HP ImprimantaPro 400 color M451dnHP ImprimantaPro 400 color M451dn
Produceţi documente color de calitate profesională cu uşurinţă şi rapid. Se integrează nemijlocit în reţeaua de birou sau în reţeaua wireless de domiciliu[1]. Economisiţi hârtie prin imprimări automate faţă-verso[2] şi imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[3].
Ideal pentru echipe de lucru de până la 8 utilizatori, care au nevoie de comoditatea lucrului wireless şi de culori de calitate profesională, obţinute de la o imprimantă HP LaserJet de reţea, simplu de utilizat, foarte convenabilă.

Caracteristici

Beneficiaţi de înaltă productivitate cu viteze de imprimare excelente şi culori de calitate profesională.

 • Creşteţi productivitatea şi economisiţi timp cu viteze de imprimare de până la 20 ppm A4.
 • Produceţi text clar, detaliat şi culori precise, constant, cu HP ImageREt 3600 şi cu cartuşele de toner HP LaserJet originale.
 • Concepeţi şi produceţi la sediu materiale de marketing color pe o gamă de suporturi de dimensiuni de la 8,9 x 12,7 cm (3,5 x 5 inchi) până la 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 inchi). Accesaţi www.hp.com/create pentru sfaturi şi şabloane de la HP.
 • Imprimaţi documente convenabil: obţineţi acelaşi cost pe pagină alb-negru ca al unei imprimante HP LaserJet alb-negru[4].

Gestionaţi resursele de reţea utilizând configurarea comodă, intuitivă şi caracteristicile de gestionare simplu de utilizat.

 • Instalaţi şi administraţi proactiv de la distanţă această imprimantă utilizând HP Web Jetadmin.
 • Începeţi imediat cu HP Smart Install – nu este necesar CD[5].
 • Utilizaţi imprimanta oriunde în birou, cu conectivitatea wireless încorporată[1]. Partajaţi imprimarea într-o reţea cu interfaţa Ethernet 10/100 încorporată.
 • Imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[3]. Imprimaţi la imprimantă direct de la un telefon inteligent, utilizând imprimarea HP wireless direct[6] şi imprimaţi wireless de la iPad®, iPhone® şi iPod touch® cu AirPrint™[7].

Reduceţi impactul asupra mediului.

 • Reduceţi consumul de energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când aveţi nevoie de ea şi o opreşte când nu aveţi nevoie[8]. Economisiţi şi mai multă energie cu tehnologia Instant-on[9].
 • Reduceţi volumul de deşeuri şi gestionaţi simplu utilizarea hârtiei prin imprimări automate faţă-verso[2].
 • Economisiţi bani şi imprimaţi pentru mai mult timp cu cartuşele HP originale negre, de mare capacitate[10] şi comandaţi din nou, simplu, cu HP SureSupply[11].
 • Beneficiaţi de reciclare gratuită şi simplă – cartuşele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate[12].
[1] Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active. Caracteristica wireless încorporată este disponibilă numai la echipamentul color HP LaserJet Pro 400 M451nw şi M451dw.
[2] Imprimarea automată faţă-verso este disponibilă numai la imprimantele HP LaserJet Pro 400 M451dn şi M451dw.
[3] Necesită o conexiune la Internet pentru imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv cu capabilitate de Internet şi de e-mail. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a tipurilor de documente şi de imagini acceptate, vizitaţi http://www.hp.com/go/eprintcenter.
[4] În comparaţie cu imprimanta HP LaserJet Pro P1566/ P1606dn. Presupunând că utilizatorul imprimă în culori cel puţin 30% din totalul de pagini cu conţinut similar cu al pachetului de test color ISO/IEC 19798 (http://www.iso.org/jtc1/sc28) şi că lungimea medie totală a lucrării este de trei pagini. Randamente stabilite conform standardelor de testare ISO/IEC. Randamente şi costurile reale variază considerabil în funcţie de imaginile imprimate, de numărul de pagini color imprimate şi de alţi factori.
[5] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[6] Dispozitivul mobil trebuie să fie activat wireless şi în raza de acoperire wireless a imprimantei. Imprimanta trebuie să fie activată HP ePrint şi poate necesita un upgrade de firmware. Caracteristica poate să necesite descărcarea driverului sau a aplicaţiilor pe dispozitivul mobil, disponibile la http://www.hp.com/go/eprintcenter.
[7] Acceptă dispozitive iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS şi iPod touch din generaţia a treia şi a patra) care acceptă multitasking. Funcţionează cu imprimante activate pentru HP ePrint şi echipamente all-in-one. Dispozitivele AirPrint şi iOS 4.2 necesită la imprimantă o conexiune de reţea wireless 802.11. Performanţele wireless sunt dependente de mediul fizic şi distanţa de la punctul de acces. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
[8] Capabilităţile HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[9] Comparativ cu încălzirea tradiţională.
[10] Cartuşul de toner HP LaserJet CE410X negru nu este inclus; se achiziţionează separat.
[11] Caracteristicile şi disponibilitatea programului pot varia în funcţie de ţară/regiune. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/learn/suresupply.
[12] Disponibilitatea programului variază. Returnarea şi reciclarea cartuşelor de imprimare HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lumea prin programul HP Planet Partners. Pentru informaţii suplimentare sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi http://www.hp.com/recycle.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!