tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Imprimanta laser Samsung CLP-415NW

1100.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CLP-415NW/SEE
Adaugă in coș
  • Imprimanta laser Samsung CLP-415NW
  • Imprimanta laser Samsung CLP-415NW
  • Imprimanta laser Samsung CLP-415NW
Imprimanta laser Samsung CLP-415NWImprimanta laser Samsung CLP-415NWImprimanta laser Samsung CLP-415NW

CLP-415NW

Sporiţi performanţa companiei dvs. cu o imprimare color integrală


 

Realizaţi imagini clare şi text mai clar

Sporiţi calitatea şi strălucirea culorilor documentelor imprimate cu ajutorul tehnologiei ReCP (Rendering Engine for Clean Pages). Aceasta adaugă în mod automat puncte pe marginile imaginilor şi literelor, făcând ca totul să pară cu mult mai clar şi mai îngrijit. Mai mult, acele spaţii libere dintre zonele colorate, întâlnite în mod frecvent la alte dispozitive, sunt eliminate. Pentru dvs. şi echipa dvs. rămâne doar un rezultat color remarcabil.

Faceţi culorile mai vibrante

Tonerul polimerizat este una dintre cele mai inovatoare realizări din ultimii ani. Particulele revoluţionare sunt mai mici şi mai uniforme, făcând liniile mai bine definite, tonurile mai gradate şi culorile mai puternice. Conţinutul mai mare de ceară potenţează strălucirea imaginii, mărind totodată durabilitatea şi prevenind estomparea nedorită a culorilor. Iar tonerul polimerizat poate fi aplicat într-un strat mai subţire, la temperaturi de topire mai scăzute, reducând încreţirea hârtiei, precum şi consumul de energie.

Mai multă putere, productivitate mai mare

Cu puterea celor două nuclee, dispozitivul poate procesa simultan fişierele dvs. de lucru şi, prin urmare, cu o viteză mai mare. Memoria de 256 MB vă asigură că până şi documentele dificil de imprimat sunt procesate în spooler mai rapid şi nu trebuie să aşteptaţi prea mult până la imprimarea documentului. Toate acestea înseamnă pentru dvs. ceva simplu: imprimanta CLP-415NW este perfectă atunci când aveţi foarte mult de imprimat şi un termen-limită foarte strâns de respectat.

Easy Eco Driver

Easy Eco Driver vă ajută să elaboraţi documente digitale în formate multiple şi uşurează partajarea acestora, inclusiv prin intermediul reţelelor sociale.

Easy Colour Management

Programul Easy Color Management de la Samsung vă permite să reglaţi înaintea imprimării echilibrul cromatic, saturaţia, luminozitatea sau contrastul oricărei imagini. Perfect pentru a respecta exact culorile pentru logo-ul companiei, de fiecare dată.

Controlul la distanţă al dispozitivului

Pentru un control maxim, Easy Printer Manager vă permite să gestionaţi toate dispozitivele dintr-o singur loc. Verificaţi starea dispozitivului şi a tonerului, modificaţi setările dispozitivului sau creaţi avertizări.

Partenerul dvs. de afaceri de încredere

Datorită celei mai recente tehnologii şi componentelor de înaltă calitate, veţi descoperi că vă puteţi baza pe imprimanta CLP-415

Eficienţă economică a imprimării la fiecare sarcină

Controlaţi costul imprimării în timpul întregii durate de funcţionare a imprimantei. Un cost scăzut pe pagină menţine costurile de funcţionare scăzute pentru perioada în care lucraţi.

MobilePrint

Cu ajutorul uluitoarei soluţii MobilePrint de la Samsung, nu mai trebuie să instalaţi niciun driver pe dispozitivele mobile. Este suficient să instalaţi aplicaţia MobilePrint de la Samsung pe dispozitivele mobile şi puteţi imprima direct de pe dispozitivul mobil.

Înlocuire simplă a tonerului

S-au dus vremurile schimbărilor de cartuş complicate, murdare şi consumatoare de timp. Totul a devenit mai uşor cu sertarul de încărcare prin împingere. Mai mult, cartuşele de randament mare înseamnă mai puţine schimbări.
NW mereu, chiar pentru cele mai dificile sarcini de imprimare.

ProducatorSamsung
ProducatorSamsung
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!