tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP ImprimantaPro M401a

913.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CF270A
Adaugă in coș
 • HP ImprimantaPro M401a
 • HP ImprimantaPro M401a
HP ImprimantaPro M401aHP ImprimantaPro M401a
Realizaţi mai multe într-o zi de muncă. Configuraţi oriunde în birou utilizând reţeaua wireless încorporată[1][2] şi partajaţi resursele de imprimare într-o reţea[3]. Imprimaţi în deplasare, utilizând opţiunile de imprimare mobilă[3]. Utilizaţi aplicaţii pentru afaceri pentru a accesa şi imprima de pe web[4][5].
Fiind plin de caracteristici şi simplu de utilizat, această imprimantă HP LaserJet rapidă şi fiabilă vă ajută să vă îndepliniţi toate cerinţele de imprimare profesionale – cu acces la aplicaţii de afaceri prin ecranul senzitiv şi cu posibilitatea de a imprima de la dispozitive mobile – reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului.

Caracteristici

Rămâneţi productiv şi impulsionaţi afacerea cu reţeaua wireless şi mobilitatea impresionantă.

 • Configuraţi şi partajaţi oriunde în birou cu conectivitatea wireless[2].[3]. Configuraţi rapid reţeaua[1],[6].
 • Imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[3],[7]. Imprimaţi wireless de la iPad®, iPhone® şi iPod touch® cu AirPrint™[8].
 • Trimiteţi fişiere de la un dispozitiv mobil direct pe imprimantă utilizând imprimarea HP wireless direct[1],[9].
 • Economisiţi hârtie prin imprimări automate faţă-verso[10]. Obţineţi viteze mari de imprimare de până la 33 ppm A4 şi prima pagină iese în mai puţin de 8 secunde[11].

Experimentaţi simplitatea utilizării prin conectarea la web.

 • Utilizaţi aplicaţii pentru afaceri şi ecranul senzitiv color de 8,89 cm (3,5 inchi) pentru a accesa şi a imprima de pe web[4],[5], de exemplu cu Google Docs ©2012 Google.
 • Instalaţi imprimanta rapid – nu este necesar CD cu HP Smart Install[12].
 • Gestionaţi fluxul de lucru cu caracteristici intuitive direct de la imprimantă. Un port USB convenabil permite imprimarea direct de pe o unitate flash[4].
 • Controlaţi simplu mediul de imprimare şi economisiţi timp IT şi reduceţi costurile – HP Web Jetadmin vă ajută să monitorizaţi echipamentului şi să creşteţi timpul de funcţionare.

Bucuraţi-vă de materiale de calitate profesională la o valoare excelentă.

 • Produceţi documente de afaceri profesionale cu text citeţ, bine conturat şi imagini clare.
 • Beneficiaţi de linişte sufletească cu fiabilitatea de încredere HP LaserJet şi cu calitatea constantă a imprimării de la prima la ultima pagină.
 • Economisiţi timp cu cartuşe HP originale simplu de instalat şi economisiţi bani cu cartuşe opţionale de mare capacitate, destinate imprimărilor frecvente[13].
 • Realizaţi mai multe, având o capacitate de până la 300 de coli de hârtie[1], (total 800 de coli cu tava opţională de 500 de coli).

Reduceţi impactul asupra mediului.

 • Economisiţi energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când aveţi nevoie de ea şi o opreşte când nu aveţi nevoie[14].
 • Reduceţi utilizarea hârtiei cu până la 50% prin imprimarea automată faţă-verso.
 • Reciclaţi simplu cartuşele de toner HP LaserJet originale prin programul HP Planet Partners.[15]
 • Reduceţi deşeurile de la ambalaje: Cartuşul de toner HP original HP 80A se livrează în imprimantă.
[1] Caracteristică disponibilă numai la modelul M401dw.
[2] Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active.
[3] Caracteristică disponibilă numai la modelele M401n, M401dn şi M401dw.
[4] Caracteristică disponibilă numai la modelele M401dn şi M401dw.
[5] Necesită un punct de acces wireless şi o conexiune la Internet pentru imprimantă. Este posibil ca serviciile să necesite înregistrare. Disponibilitatea variază în funcţie de ţară/regiune, limbă şi acorduri şi necesită un upgrade de firmware. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[6] Este posibil ca aplicaţia HP Auto Wireless Connect să nu fie disponibilă pentru toate configuraţiile de sistem. Performanţa comunicaţiei wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces. Pentru informaţii despre compatibilitatea vizitaţi www.hp.com/go/autowirelessconnect.
[7] Necesită o conexiune la Internet pentru imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv conectat cu capabilitate de Internet şi de e-mail. Necesită înregistrarea contului pentru Servicii Web HP. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a tipurilor de documente şi de imagini acceptate, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter. Iar pentru soluţii suplimentare, vizitaţi www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.
[8] Acceptă dispozitive iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS şi iPod touch din a 3-a şi a 4-a generaţie) care acceptă multitasking. Dispozitivele iOS 4.2 necesită o conexiune de reţea wireless 802.11, imprimanta cu capabilitate AirPrint poate fi conectată wireless sau prin Ethernet. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
[9] Caracteristica nu este disponibilă pe toate dispozitivele mobile. Trebuie să fie activată wireless şi poate să necesite un driver sau aplicaţii, care sunt disponibile pentru descărcare la www.hp.com/go/eprintcenter. Imprimanta trebuie să fie activată HP ePrint.
[10] Caracteristică disponibilă numai la modelele M401d, M401dn şi M401dw.
[11] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru mai multe informaţii, consultaţi www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.
[12] Smart Install funcţionează numai cu Windows® – pentru conexiuni USB şi de reţea.
[13] Cartuşul de toner HP LaserJet 80X negru nu este inclus; se achiziţionează separat.
[14] Capabilităţile tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[15] Disponibilitatea programului variază. Returnarea şi reciclarea cartuşelor HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lume prin programul HP Planet Partners. Pentru informaţii suplimentare sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi www.hp.com/recycle
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!