tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Imprimanta laser Canon LBP6680x

1435.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: 5152B002
Adaugă in coș
 • Imprimanta laser Canon LBP6680x
Imprimanta laser Canon LBP6680x

Canon i-SENSYS LBP6680x

Următoarea generaţie de imprimante laser monocrom

Încorporând platforma MEAP într-o nouă generaţie de imprimante laser, i-SENSYS LBP6680x stabileşte noi standarde de productivitate, securitate, protecţia mediului şi de integrare a soluţiilor.

Beneficii

 • 33 ppm, timp de imprimare a primei pagini de 6 secunde
 • Rezoluţie de imprimare de 1200 x 1200 dpi
 • Memorie încorporată de 768 MB
 • Panou de comandă intuitiv
 • Compatibilitate cu PCL5e/6 şi Adobe® PostScript
 • Gigabit Ethernet
 • MEAP încorporat
 • Conformitate IPSec şi LAN IEEE 802.1x
 • Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB

Specificaţii cheie

 • Imprimare PCL Imprimare PCL
 • Conexiune USB Conexiune USB
 • Utilizare şi partajare în reţea Utilizare şi partajare în reţea
 • Imprimare automată faţă-verso Imprimare automată faţă-verso
 • +1 casetă opţională pentru hârtie +1 casetă opţională pentru hârtie
 • Afişaj LCD uşor de utilizat Afişaj LCD uşor de utilizat
 • Imprimare de înaltă calitate Imprimare de înaltă calitate
 • Imprimare securizată opţională

Specificaţii detaliate

Tehnologie de nouă generaţie

MEAP, platforma noastră bazată pe Java pentru dezvoltarea de aplicaţii, este incorporată, iar aplicaţiile personalizate pot fi dezvoltate pentru a încorpora i-SENSYS LBP6680x în soluţii. De asemenea, permite imprimantei să se integreze perfect în uniFLOW, simplificând mult gestionarea documentelor imprimate şi reducând în acelaşi timp costurile.

Imprimantă laser monocrom de înaltă performanţă

i-SENSYS LBP6680x are capacitatea de integrare în reţea, maximizând productivitatea în cadrul grupurilor de lucru cu activitate intensă. Suficient de compactă pentru a sta pe birou, aceasta oferă utilizatorilor confortul unei imprimante laser monocrom la îndemână. Oferă documente de calitate profesională rapid şi silenţios, la o viteză de 33 pagini pe minut. Nu mai pierdeţi timpul aşteptând datorită imprimării rapide a primei pagini, în maximum 6 secunde.

Imprimare de înaltă calitate

Imprimare de calitate profesională de fiecare dată. i-SENSYS LBP6680x oferă o rezoluţie de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi, ceea ce asigură un finisaj perfect oricărui imprimat. Imprimanta dispune de o memorie standard de 768 MB pentru a permite imprimarea de documente mari şi complexe, precum şi pentru a putea răspunde cerinţelor de imprimare în reţea.

Simplu de utilizat

Chiar şi cei mai neexperimentaţi utilizatori vor considera că i-SENSYS LBP6680x este uşor de utilizat. Un afişaj LCD intuitiv, cu 5 linii, facilitează configurarea şi navigarea între diferite setări.

Integrare completă în reţea

i-SENSYS LBP6680x se integrează perfect în reţea pentru partajarea simplă a resurselor de imprimare. Conectivitatea Gigabit Ethernet integrată facilitează gestionarea fără efort a volumelor mari de lucru fără a afecta performanţa reţelei. Compatibilitatea cu imprimarea standard în domeniu, PCL5e/6 şi Adobe® PostScript, facilitează totodată integrarea în operaţiile afacerii dvs.

Informaţii păstrate în siguranţă

Protejaţi-vă informaţiile şi păstraţi-le în siguranţă cu aceleaşi funcţii avansate disponibile pe imprimantele noastre multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE. Acestea includ conformitatea cu IPSec şi LAN IEEE 802.1x. Cu opţiunea imprimării securizate a căsuţelor poştale vă puteţi asigura că materialele confidenţiale nu vor ajunge pe mâini greşite.

Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB

Cu i-SENSYS LBP6680x puteţi imprima direct de pe orice suport de stocare USB. Utilizaţi ecranul cu afişaj clar pentru a alege oricare dintre tipurile de fişiere acceptate – Tiff, JPEG, PDF şi XPS – şi imprimaţi documentele rapid.


ProducatorCanon
ProducatorCanon
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!