tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Imprimanta laser Samsung ML-5015ND

3626.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: ML-5015ND/SEE
Adaugă in coș
  • Imprimanta laser Samsung ML-5015ND
  • Imprimanta laser Samsung ML-5015ND
Imprimanta laser Samsung ML-5015NDImprimanta laser Samsung ML-5015ND

Fără probleme

Capacităţile inovatoare de imprimare de la Samsung reduc întreruperile şi erorile costisitoare din ziua dvs. şi ajută la crearea unui mediu de lucru fără probleme.

Eliberaţi-vă ziua printr-o imprimare fiabilă

Cu ajutorul tehnologiei anti-blocare de la Samsung vă eliberaţi ziua de lucru de blocajele care consumă timp şi cauzează stres. Utilizând un sistem de role cu întârziere care oferă o frecare inversă în timpul procesului de ridicare a hârtiei, activitatea dvs. va înregistra progrese în ceea ce priveşte productivitatea şi va reduce considerabil munca în zadar. Cele mai frecvente probleme care se adaugă la volumul de stres, precum eşuarea alimentării sau alimentarea cu mai multe coli din tava-casetă, vor deveni o amintire. Un ciclu lunar impresionant de mare este unul dintre beneficiile evidente ale tehnologiei anti-blocare, care se adaugă la un flux de lucru fiabil şi fluid. Aşadar, cu tehnologia anti-blocare de la Samsung, activitatea dvs. de imprimare poate fi, în cele din urmă, fără probleme, fiabilă şi eficientă.

Este uşor de utilizat şi protejează mediul

Modernizaţi-vă biroul cu o imprimantă care aduce beneficii atât afacerii dvs., cât şi mediului înconjurător. Ceea ce face viaţa mai uşoară este ecranul tactil color de 4,3”. Oferă o interfaţă uşor de utilizat care vă asigură că imprimarea profesională nu trebuie să fie complicată. Imprimanta ML-5015ND este dotată şi cu un buton inovator de imprimare ecologică. Acesta reduce automat utilizarea de toner şi hârtie, care ajută la minimizarea costurilor operaţionale şi impactului asupra mediului.

O imprimantă performantă care face puţin zgomot

De la o companie profesionistă, noua imprimantă Samsung ML-5015ND funcţionează cu un zgomot de numai 54 de decibeli, un volum potrivit pentru birou despre care competitorii noştri nu vor avea nimic de spus. Cu un volum de 30 dBA în standby, s-au încheiat zilele în care colegii trebuiau să ţipe pentru a se auzi, chiar înainte de începerea imprimării. Uşile pot sta deschise pe coridor, deoarece imprimanta ML-5015ND depăşeşte toate imprimantele performante, copie după copie.

Economică

Obţineţi mai multe beneficii cu aceiaşi bani cu ajutorul imprimării economice de la Samsung. Funcţiile simple şi uşor de utilizat oferă rezultate de înaltă calitate şi micşorează costurile, întreţinerea şi impactul asupra mediului.

Protejarea mediului a devenit mai uşoară

Vă îndepliniţi scopurile ecologice mult mai uşor cu noua funcţie Eco Mode de la Samsung care include un simulator de rezultate pentru a vă verifica progresul. Eco Mode are un buton Eco acţionat printr-o singură atingere, care, odată activat, funcţionează ca setare implicită şi reduce consumul de hârtie prin imprimarea duplex, imprimarea 2-în-1 sau 4-în-1 şi o setare de economisire a tonerului. Datorită simulatorului de rezultate puteţi aprecia cu adevărat treaba bună pe care o faceţi. Simularea indică nivelul emisiilor de dioxid de carbon şi nivelul utilizării de electricitate şi hârtie. Eco Mode este o modalitate eficientă de a păstra evidenţa consumului imprimantei dvs. – lucru bun atât pentru dvs., cât şi pentru planetă!

Preţ scăzut pe pagină, economisirea banilor dvs. - selectat

Indiferent dacă biroul dvs. este de dimensiune mare sau mică, imprimanta Samsung ML-5015ND vă va oferi cele mai bune copii la un preţ accesibil. Economisiţi bani datorită tonerului separat de cilindru. De asemenea, utilizând un toner polimerizat, imprimanta Samsung ML-5015ND scade consumul de energie; iar datorită stratului uniform, aceasta consumă mai puţin toner funcţionând cu o temperatură de topire mai mică, deci, necesită mai puţină energie. Aşadar, imprimanta Samsung ML-5015ND oferă combinaţia perfectă între imprimarea profesională şi eficienţa din punct de vedere al costurilor, fiind potrivită pentru afacerile inteligente.

Obţineţi mai mult de la fiecare pagină cu imprimarea duplex

Dublaţi numărul de pagini imprimate. Sau înjumătăţiţi sumele cheltuite pe hârtie. Oricum aţi privi problema, nu încape îndoială că imprimarea duplex este o funcţie esenţială atât pentru imprimarea specifică unui mediu de afaceri, cât şi pentru imprimarea în scopuri personale. Oferă multe moduri remarcabile şi creative de a imprima, de la formatul pe o singură faţă la formatul faţă-verso tip broşură şi asigură un aspect şi o impresie profesională de fiecare dată. Capacităţile de imprimare faţă-verso vor reduce semnificativ costurile şi vă vor asigura că rezervele dvs. de hârtie vor rezista mai mult. Acest lucru ajută la reducerea deşeurilor şi minimizează impactul pe care îl aveţi asupra mediului înconjurător. Aşadar, utilizarea imprimării duplex este cu adevărat o situaţie cu beneficii pentru toate părţile.

Productivitate

Măriţi productivitatea cu o imprimantă Samsung. Create pentru a îndeplini nevoile moderne, imprimantele Samsung îmbunătăţesc performanţele cu o imprimare rapidă, flexibilă şi durabilă.

Lucraţi mai bine cu performanţa imprimării la viteză mare

Imprimaţi documente (mari sau mici) rapid datorită imprimării cu viteză mare de la Samsung. Perfectă pentru imprimarea documentelor importante de serviciu la calitate înaltă şi fără efort, iar vitezele de imprimare mai mari vor ajuta la creşterea productivităţii şi îmbunătăţirea fluxului de lucru. „Durata până la prima pagină imprimată” este de 7 secunde din modul Pregătit, având cea mai mare viteză de imprimare dintre imprimantele concurente. O imprimantă superioară şi fiabilă precum aceasta va deveni rapid un instrument necesar în afaceri – vă veţi întreba cum a funcţionat până acum afacerea dvs. fără un astfel de dispozitiv.

Îndepliniţi mai uşor cerinţele locului dvs. de muncă prin manevrarea documentelor bogate în conţinut media

De la documente obişnuite la prezentări importante, trebuie să manevraţi corespunzător materialele de imprimat. Dacă doriţi să impresionaţi prin rezultate de înaltă calitate, dar şi prin modul profesional în care finalizaţi sarcina, atunci imprimanta dvs. trebuie să poată manevra documente bogate în conţinut media. Când combinaţi Tava principală (acceptă 163 g/mp) cu Tava multifuncţională (acceptă 220 g/mp*), activitatea dvs. de imprimare va face faţă chiar şi celor mai solicitante sarcini. De la hârtie specială şi groasă la plicuri şi cărţi de vizită care nu mai necesită un feeder dedicat şi se alimentează prin intermediul tăvii principale...imprimarea dvs. nu va întâmpina probleme, va fi economică şi foarte uşoară. *Grame pe metru pătrat.

Reduceţi cozile formate lângă imprimantă şi creşteţi productivitatea

Optimizaţi configuraţia imprimantei dvs. printr-o conexiune puternică LAN de 1 Gbps. Conectivitatea îmbunătăţită va asigura faptul că până şi cele mai voluminoase activităţi de imprimare de la mai mulţi utilizatori pot fi finalizate cu o viteză uimitoare şi fără a compromite calitatea. În combinaţie cu procesorul Dual Core de 600 MHz, rezultatul este pur şi simplu remarcabil. Chiar şi în cele mai ocupate perioade când documentele importante, precum prezentările de dimensiuni mari, trebuie să arate perfect şi să fie gata pentru expunere, reţeaua de 1 Gbps va face pe toată lumea fericită. Aşadar, acum o activitate profesională poate fi obţinută cu uşurinţă şi aşteaptă să îşi demonstreze capacităţile complete.

Desfăşuraţi o activitate profesională cu o gamă largă de opţiuni

Cu o gamă largă de opţiuni pentru imprimare voluminoasă, imprimanta dvs. Samsung este gata să facă din cele mai solicitante sarcini activităţi foarte uşoare. Utilizând o capacitate de alimentare de 2.700 de coli de hârtie şi patru tăvi suplimentare de alimentare pentru mai mult suport, pregătirea pentru imprimarea materialelor importante este foarte uşoară. Iar datorită unui finisor şi a unei cutii poştale cu 4 recipiente, puteţi fi sigur că lucrarea dvs. va fi încheiată în siguranţă şi va avea un aspect profesional. Aşadar, dacă imprimarea este o parte importantă a activităţii dvs., atunci apelaţi cu încredere la gama completă de opţiuni de imprimare de la Samsung pentru a obţine un rezultat bun.

Soluţii şi software

Îmbunătăţiţi-vă activitatea de imprimare cu cele mai recente soluţii şi aplicaţii software de la Samsung. Acestea vă vor ajuta să fluidizaţi activităţile de imprimare şi vă vor oferi o securitate suplimentară.

Preluaţi controlul asupra documentelor cu Imprimarea securizată

Documentele importante pot ajunge cu uşurinţă în mâinile persoanelor nepotrivite, mai ales atunci când imprimantele de birou sunt împărţite de mai mulţi utilizatori. Cu Imprimarea securizată vă puteţi proteja documentele de persoanele curioase prin utilizarea unui cod PIN care previne imprimarea documentelor dvs. înainte de introducerea acestuia. Odată ce aţi trimis comanda către imprimantă, mergeţi la imprimantă, derulaţi interfaţa pentru a găsi un anumit fişier, apoi autorizaţi imprimarea introducând codul PIN. Aceasta este o cale simplă şi eficientă de a menţine controlul strict asupra circulaţiei documentelor importante, în timp ce minimizaţi imprimarea inutilă.

Imprimarea codurilor de bare

Ţineţi evidenţa activităţilor cu ajutorul soluţiilor Samsung pentru coduri de bare. De la nivelul rezervelor de hârtie şi deplasarea produselor la carduri pentru membri şi sisteme de arhivare a documentelor, veţi spori productivitatea şi veţi reduce erorile costisitoare.

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Verificaţi starea imprimantei fără să vă ridicaţi de pe scaun. Primiţi avertizări de nivel redus de toner, notificări de eroare a sistemului şi chiar rezumate de facturare a clientului şi de utilizare prin intermediul interfeţei CounThru™ 2 Pro / Enterprise brevetată de Samsung.

SyncThru™ Admin 5

Cine spune că nu puteţi face totul? Cu ajutorul unei interfeţe accesibile, SyncThru™ Admin 5 vă permite să instalaţi, să gestionaţi şi să monitorizaţi cu uşurinţă toate dispozitivele digitale de imprimare conectate la reţea. De asemenea, puteţi analiza în detaliu datele, cu ajutorul rapoartelor uşor de citit.

Serviciu Web SyncThru™

V-aţi săturat să instalaţi software doar pentru a gestiona imprimanta? Acum puteţi modifica setările, actualiza firmware-ul şi verifica starea imprimantei cu uşurinţă, printr-un browser Web şi prin serviciul Web inovator SyncThru™.

Easy Print Manager

Imprimaţi uniform cu Easy Print Manager de la Samsung. Fiecare detaliu, de la nivelul tonerului şi contabilizarea activităţilor la setările dispozitivului şi comenzile online, este canalizat într-un program uşor de utilizat.

Universal Print Driver

Economisiţi timp şi bani cu Universal Print Driver de la Samsung. Un singur driver pentru imprimare care vă gestionează toate imprimantele Samsung, elimină instalările inutile şi integrează activitatea dvs. de imprimare.

Product Configuration

ProducatorSamsung
ProducatorSamsung
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!