tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Copiator Canon iR 1133

1628.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: 4840B001
Adaugă in coș
  • Copiator Canon iR 1133
Copiator Canon iR 1133

Canon imageRUNNER 1133
Imprimante alb-negru pentru birouAcest dispozitiv multifuncţional compact dispune de realizarea standard a documentelor faţă-verso şi Wi-Fi opţional. Capacităţile de economisire a timpului şi de reducere a costurilor permit respectarea termenelor limită şi economisirea banilor.


Caracteristici

  • Imprimare, copiere şi scanare
  • Viteză de imprimare de până la 33 ppm
  • Wi-Fi opţional
  • Interfaţă utilizator cu 5 linii
  • Imprimare de pe - şi scanare pe - USB*
  • Capacitate de integrare în reţea, PCL şi PS opţional
  • Eficientă din punct de vedere energetic
  • Capacităţi uniFLOW şi e-Maintenance încorporate

Multifuncţională compactă pentru grupurile de lucru mici şi medii din orice companie.Productivitate
Având capacitatea de a realiza primul exemplar în 8 secunde şi o producţie de 33 ppm, imageRUNNER1133 este un aparat compact. Creată pentru a îmbunătăţi productivitatea întreprinderilor şi a grupurilor de lucru mici, are dimensiuni compacte, o capacitate de până la 1.050 de coli şi un scaner cu platan. Panoul de afişare cu 5 linii este foarte simplu de utilizat, economisind timp.

Documentele pot fi scanate color utilizând scanerul cu platan. Compatibilitatea cu soluţia uniFLOW de la Canon oferă capacitatea de imprimare de oriunde (My Print Anywhere), permiţând colectarea imprimatelor la cel mai convenabil dispozitiv din reţea. În plus, imageRUNNER1133 oferă comoditatea de scanare pe - sau imprimare de pe - un stick de memorie USB. *

Controlul costurilor
Compatibilitatea cu software-ul uniFLOW de la Canon oferă o mai bună transparenţă a costurilor, permiţându-vă astfel să urmăriţi şi totodată să facturaţi anumite sarcini de imprimare către persoane individuale, departamente şi proiecte.

Compatibilitatea cu instrumentul e-Maintenance de la Canon poate îmbunătăţi şi mai mult durata de funcţionare prin diagnosticări de la distanţă, citiri automatizate ale contoarelor şi monitorizarea consumabilelor, pentru a reduce timpul de administrare. Cu taxarea la clic, veţi plăti numai ceea ce imprimaţi, ceea ce vă asigură un control mai mare al costurilor.

Securitate
O funcţie de securitate încorporată face ca materialele imprimate să fie „păstrate” până când utilizatorul relevant se identifică printr-un cod PIN. Acest lucru împiedică aglomerarea documentelor în tăvile de ieşire şi vizualizarea lor de către persoane neautorizate. Se pot stoca până la 5 materiale imprimate simultan. Ca alternativă la soluţia uniFLOW de la Canon, aceasta se poate combina cu sistemele de securitate pe bază de card, permiţând utilizatorilor să acceseze şi să imprime instantaneu oricâte sarcini doresc. Iar odată imprimate, materialele se şterg automat, pentru un control perfect al documentelor.

Impact scăzut asupra mediului
imageRUNNER 1133 se califică pentru programul ENERGY STAR®, cu un indice de consum TEC (Total Energy Consumption/Consum total de energie) excepţional de scăzut, înregistrând un consum de doar 3 waţi în modul inactiv. Imprimarea faţă-verso deosebit de productivă economiseşte costuri, timp, precum şi hârtie.

Integrare
imageRUNNER 1133 poate fi integrată perfect în cadrul dvs. IT existent, cu suport PCL şi PostScript opţional. Compatibilitatea cu uniFLOW face ca acest dispozitiv să poată fi plasat cu uşurinţă în rând cu toate dispozitivele imageRUNNER ADVANCE, pentru o dispunere cât mai eficientă a imprimantelor de diferite tipuri. După conectare, iW Management Console (iWMC) permite gestionarea şi monitorizarea tuturor imprimantelor dintr-un singur punct de control.

*Disponibil doar pentru fişierele JPEG şi TIFF


ProducatorCanon
ProducatorCanon
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!