tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP ImprimantaPro M1536DNF

1096.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE538A
Adaugă in coș
 • HP ImprimantaPro M1536DNF
 • HP ImprimantaPro M1536DNF
 • HP ImprimantaPro M1536DNF
HP ImprimantaPro M1536DNFHP ImprimantaPro M1536DNFHP ImprimantaPro M1536DNF
Faceţi faţă activităţilor zilnice din activitate cu un echipament MFP HP LaserJet rapid, la preţ economic. Imprimaţi de oriunde documente faţă-verso utilizând HP ePrint[1]. Eficientizaţi fluxul de lucru copiind, scanând, lucrând cu faxul şi conectând sigur prin reţeaua Ethernet.
Ideal pentru utilizatoru cu activitate la domiciliu sau din birouri mici care au nevoie să imprime documente faţă-verso şi să copieze, să scaneze şi să lucreze cu faxul de la un echipament MFP de reţea, la preţ economic, care poate să şi primească lucrări de la dispozitive mobile[1].

Caracteristici

Realizaţi mai multe cu un echipament MFP rapid, de reţea şi cu imprimarea faţă-verso.

 • Rămâneţi productiv: imprimaţi până la 25 ppm A4 şi obţineţi prima pagină în numai 8,5 secunde cu tehnologia Instant-on[2].
 • Partajaţi resursele de imprimare pe o reţea cu conectivitatea Ethernet 10/100 încorporată.
 • Utilizaţi alimentatorul automat de documente pentru 35 de pagini pentru a copia şi a trimite prin fax documente cu mai multe pagini.
 • Economisiţi energie şi timp: lucraţi cu faxul pentru documente, trimiţându-le şi primindu-le direct către/de la un PC şi aplicaţii de desktop şi controlaţi accesul la caracteristicile de fax cu codurile PIN asociate.

Creaţi o varietate de documente de afaceri de înaltă calitate de diferite dimensiuni.

 • Imprimaţi documente profesionale cu text bine conturat şi imagini clare, utilizând cartuşele de imprimare Originale HP LaserJet pentru calitate excelentă de fiecare dată când imprimaţi.
 • Obţineţi o calitate îmbunătăţită a imprimării cu HP FastRes 1200: aduceţi-vă documentele la viaţă prin detalii fine, acoperiri complete şi tranziţii fine.
 • Adăugaţi diversitate documentelor: tava prioritară pentru 10 coli şi tava de hârtie pentru 250 de coli vă permite să utilizaţi o varietate de dimensiuni şi tipuri de suporturi.

Imprimaţi de oriunde[1] şi utilizaţi caracteristicile intuitive.

 • Imprimaţi de oriunde şi oricând cu un telefon inteligent, cu un PC portabil sau cu alt dispozitiv mobil, utilizând HP ePrint[1] şi imprimaţi wireless din iPad®, iPhone® şi iPod touch® cu AirPrint™[6].
 • Simplificaţi activităţile de imprimare cu un panou de control şi un ecran LCD intuitiv şi simplu de navigat. Utilizaţi Copiere ID pentru a crea o copie pe o singură faţă a unei cărţi de identitate faţă-verso.
 • Cu HP SureSupply[3] găsiţi şi cumpăraţi cu uşurinţă un cartuş de schimb, iar instalarea cartuşului nu reprezintă o problemă.
 • Utilizaţi instrumentele HP încorporate pentru configurare, funcţionare şi întreţinere simplă a echipamentului MFP.

Minimizaţi impactul asupra mediului.

 • Reduceţi impactul asupra mediului şi utilizaţi cu până la 50 % mai puţină hârtie prin imprimarea faţă-verso.
 • Economisiţi energie cu tehnologia Instant-on [2] şi tehnologia de copiere Instant-on[4].
 • Beneficiaţi de reciclare gratuită şi simplă - cartuşele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate.[5]
 • Economisiţi energie şi spaţiu cu un echipament MFP compact, certificat ENERGY STAR®.
[1] Poate necesita o conexiune de Internet la imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv cu capabilitate de Internet şi de e-mail şi necesită un upgrade de firmware. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/go/ePrintCenter.
[2] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.
[3] Caracteristicile şi disponibilitatea programului pot varia de la o ţară la alta. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/learn/suresupply.
[4] În comparaţie cu tuburile fluorescente, copierea Instant-on cu tehnologie LED scade consumul de energie de 4 ori în mod inactiv şi de 1,4 ori în mod copiere.
[5] Disponibilitatea programului poate varia. Returnarea şi reciclarea cartuşului de imprimare HP este disponibilă în prezent în peste 49 de ţări/regiuni şi teritorii din Europa, Asia, America de Nord şi America de Sud prin programul HP Planet Partners. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.hp.com/recycle.
[6] Acceptă dispozitive iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS şi iPod touch din generaţia a treia şi a patra) care acceptă multitasking. Funcţionează cu imprimante activate pentru HP ePrint şi echipamente all-in-one. Dispozitivele AirPrint şi iOS 4.2 necesită la imprimantă o conexiune de reţea wireless 802.11. Performanţele wireless sunt dependente de mediul fizic şi distanţa de la punctul de acces. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!