tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Multifunctionala Pro M425dw

2114.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CF288A
Adaugă in coș
 • HP Multifunctionala Pro M425dw
HP Multifunctionala Pro M425dw
Acest echipament MFP conectat la reţea creşte productivitatea. Partajaţi resursele cu reţeaua wireless[1],[2] şi imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[3]. Îmbunătăţiţi fluxul de lucru datorită accesului la aplicaţii pentru afaceri. Economisiţi timp prin scanarea şi copierea automată faţă-verso.
Ideal pentru utilizatorii din firme care au nevoie de un echipament MFP versatil de reţea HP LaserJet pentru activităţile zilnice de birou, inclusiv fax, copiere, scanare către e-mail şi către foldere de reţea, cu acces prin ecran senzitiv la aplicaţii pentru afaceri şi cu posibilitatea de a imprima de la dispozitive mobile.

Caracteristici

Creşteţi productivitatea – chiar şi în timpul deplasării.

 • Scanaţi documente direct către e-mail sau către un folder de reţea. Economisiţi timp şi obţineţi rapid rezultate: având scanerul cu cap dublu înseamnă că două pagini faţă-verso sunt scanate concomitent.
 • Imprimaţi până la 33 ppmA4 şi obţineţi prima pagină în numai opt secunde.
 • Imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[3]. Trimiteţi fişiere de pe un telefon inteligent direct la imprimantă utilizând imprimarea HP wireless direct[1],[2].
 • Configuraţi şi partajaţi oriunde în birou cu conectivitatea wireless[2],[4]. Configuraţi rapid reţeaua[2],[5].

Produceţi de fiecare dată documente de înaltă calitate.

 • Imprimaţi documente de calitate profesională cu text bine conturat şi imagini clare, utilizând cartuşe de toner HP LaserJet originale.
 • Îmbunătăţi performanţele cu fiabilitatea de încredere HP. Realizaţi mai multe cu capacitatea de intrare pentru hârtie, de maxim 800 de coli (cu tava opţională de 500 de coli).
 • Economisiţi timp cu cartuşele de toner HP LaserJet originale care sunt fiabile şi dispun de un design all-in-one pentru instalare simplă.
 • Imprimaţi mai convenabil utilizând un cartuş opţional de toner HP LaserJet original, negru, de mare capacitate[6].

Gestionaţi simplu lucrările de imprimare şi accesaţi aplicaţii pentru afaceri.

 • Utilizaţi aplicaţii pentru afaceri şi un ecran senzitiv color de 8,89 cm (3,5 inchi) pentru a accesa şi imprima de pe web sau pentru a scana către site-uri de stocare online[7].
 • Cuplaţi şi imprimaţi în numai cinci minute – nu este necesar un CD cu HP Smart Install[8].
 • Gestionaţi fluxul de lucru cu caracteristici intuitive direct de pe imprimantă: utilizaţi portul USB cu accesare simplă pentru a imprima de pe – şi pentru a salva scanările pe – o unitate flash.
 • Controlaţi simplu mediul de imprimare şi economisiţi timp IT şi reduceţi costurile – HP Web Jetadmin vă ajută să monitorizaţi echipamentului şi să creşteţi timpul de funcţionare.

Reduceţi impactul asupra mediului.

 • Reduceţi utilizarea hârtiei aproape la 50% prin imprimarea automată faţă-verso.
 • Economisiţi energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când aveţi nevoie de ea şi o opreşte când nu aveţi nevoie[9].
 • Reciclaţi simplu cartuşele de toner HP LaserJet originale prin programul HP Planet Partners[10].
 • Dimensiunea compactă a acestui echipament MFP este concepută pentru a utiliza mai puţin spaţiu şi pentru a genera mai puţine deşeuri de la ambalaje.
[1] Caracteristica este disponibilă pe toate imprimantele. Dispozitivul mobil trebuie să fie activat wireless. Imprimanta trebuie să fie activată HP ePrint. Caracteristica poate să necesite un driver sau aplicaţii, care sunt disponibile pentru descărcare la www.hp.com/go/eprintcenter.
[2] Imprimarea HP wireless direct, aplicaţia HP Auto Wireless Connect şi conectivitatea wireless încorporată sunt disponibile numai la echipamentul HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw.
[3] Necesită o conexiune la Internet pentru imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv conectat cu capabilitate de Internet şi de e-mail. Necesită înregistrarea contului pentru servicii Web HP. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a tipurilor de documente şi de imagini acceptate, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter. Iar pentru soluţii suplimentare, vizitaţi www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.
[4] Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active.
[5] Este posibil ca aplicaţia HP Auto Wireless Connect să nu fie disponibilă pentru toate configuraţiile de sistem. Performanţa comunicaţiei wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces. Pentru informaţii despre compatibilitate, vizitaţi www.hp.com/go/autowirelessconnect.
[6] Cartuşul de toner HP 80X LaserJet negru nu este inclus; se achiziţionează separat.
[7] Necesită un punct de acces wireless şi o conexiune de Internet către imprimantă. Este posibil ca serviciile să necesite înregistrare. Disponibilitatea variază în funcţie de ţară/regiune, limbă şi acorduri şi necesită un upgrade de firmware. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[8] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[9] Capabilităţile tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[10] Disponibilitatea programului variază. Returnarea şi reciclarea cartuşelor HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lume prin programul HP Planet Partners. Pentru mai multe informaţii sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi www.hp.com/recycle.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!