tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Multifunctionala ProM1217NFW

876.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE844A
Adaugă in coș
 • HP Multifunctionala ProM1217NFW
HP Multifunctionala ProM1217NFW
Faceţi faţă oricăror activităţi zilnice, utilizând un echipament MFP convenabil şi cu caracteristici complete. Cuplaţi şi imprimaţi cu HP Smart Install[1]. Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi lucraţi cu faxul de la o maşină compactă. Partajaţi resursele cu interfaţa de reţea Ethernet sau lucraţi oriunde prin wireless[2].
Ideal pentru utilizatorii care lucrează la domiciliu sau în birouri mici, care au nevoie de un echipament MFP HP LaserJet accesibil, compact, cu caracteristici complete pentru activităţile zilnice de birou – imprimare, copiere, scanare, lucru cu faxul şi conectivitate wireless.

Caracteristici

Fiţi mai eficient cu acest echipament MFP accesibil, cu caracteristici complete.

 • Partajaţi într-o reţea şi lucraţi de oriunde din birou utilizând conectivitatea Ethernet şi wireless încorporată[2].
 • Creaţi documente de calitate profesională cu text citeţ şi bine conturat şi cu imagini clare, utilizând cartuşele de imprimare HP originale.
 • Trimiteţi şi primiţi faxuri de la PC, utilizând faxul de 33,6 kbps.
 • Imprimaţi documente cu până la 18 ppm A4. Cu tehnologia Instant-on Technology, imprimarea paginilor începe şi se termină rapid: obţineţi prima pagină în numai 8,5 secunde.

Treceţi rapid şi simplu la exploatarea produsului.

 • Cuplaţi şi imprimaţi în numai cinci minute: HP Smart Install[1] vă ajută să începeţi rapid imprimarea de la un PC sau computer portabil – nu este necesar CD.
 • Configuraţi şi începeţi să imprimaţi rapid, datorită unui panou de control simplu de utilizat şi intuitiv. Faceţi simplu o copie cu o singură faţă a unei legitimaţii faţă-verso cu ID Copy.
 • Conectaţi-vă direct la un PC sau computer portabil prin portul USB 2.0 de mare viteză inclus.
 • Beneficiaţi de imprimări sigure cu un cartuş de imprimare HP All-in-One. Îl înlocuiţi simplu cu HP SureSupply[3].

Reduceţi impactul asupra mediului şi protejaţi-vă marja de profit.

 • Obţineţi economii de energie de până la 50% utilizând tehnologia Instant-on[4] şi economisiţi de patru ori mai multă energie utilizând copierea Instant-on[5]. Economisiţi şi mai mult cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off care simte activitatea dvs. de imprimare, pornind şi oprind automat imprimanta[6].
 • Reduceţi volumul de deşeuri: un cartuş preinstalat reduce ambalajul. Reciclaţi simplu cu HP Planet Partners[7].
 • Cu serviciile, soluţiile, software-ul şi asistenţa de la HP Total Care obţineţi mai multă valoare şi rezultate mai bune.
 • Economisiţi energie cu un echipament MFP certificat ENERGY STAR®.
[1] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[2] Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active.
[3] Caracteristicile şi disponibilitatea programului pot varia de la o ţară la alta. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/learn/suresupply.
[4]Economii de energie bazate pe testarea HP utilizând metoda Consum tipic de energie (TEC) a programului ENERGY STAR® asupra produselor HP LaserJet cu tehnologie Instant-on comparativ cu modelele competitive de vârf, efectuată în martie 2009.
[5] În comparaţie cu tuburile fluorescente, copierea Instant-on cu tehnologie LED scade consumul de energie de 4 ori în mod inactiv şi de 1,4 ori în mod copiere.
[6]Capabilităţile HP Auto-On şi Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[7] Returnarea şi reciclarea cartuşelor de toner HP este disponibilă în 49 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lume, acoperind 88% din pieţele vizate; pentru detalii, consultaţi www.hp.com/recycle.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!