tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Office jet 6700 Premium

645.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CN583A
Adaugă in coș
 • HP Office jet 6700 Premium
HP Office jet 6700 Premium
Obţineţi imprimare color faţă-verso la calitate profesională, la un cost redus pe pagină cu acest echipament e-all-in-one de mare productivitate. Utilizaţi ecranul senzitiv pentru scanare, copiere, fax, accesarea de aplicaţii[1] şi altele. Imprimaţi când vă deplasaţi sau prin reţeaua cablată sau wireless.[2],[3]
Echipamentul HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One este conceput pentru utilizatorii din microîntreprinderi/firme care caută un echipament e-all-in-one capabil să imprime accesibil culori profesionale faţă-verso printr-o reţea cablată sau wireless sau direct de la dispozitive mobile.

Caracteristici

Imprimaţi documente color profesionale – pe o faţă sau faţă-verso – la un cost pe pagină scăzut.

 • Imprimaţi în culori profesionale la un cost pe pagină scăzut şi faceţi economii la imprimările frecvente cu cartuşe de cerneală de mare capacitate.[4]
 • Economisiţi timp şi bani – creşteţi productivitatea prin imprimări automate faţă-verso.
 • Cu cernelurile HP Officejet creaţi materiale vii, de mare impact, care rezistă la apă, la decolorare şi la urmele de creion translucid.[5],[6]
 • Bucuraţi-vă de performanţele fiabile de la o imprimantă cu ciclu lunar de funcţionare de 12.000de pagini – ideală pentru imprimări color pentru afaceri.

Maximizaţi-vă productivitatea cu lucrul în reţea cablată/wireless şi imprimarea mobile.[2],[3]

 • Imprimaţi direct de la dispozitivul mobil cu HP ePrint – acum puteţi imprima practic de oriunde.[2]
 • Partajaţi între mai mulţi utilizatori prin reţeaua wireless sau Ethernet sau conectaţi-vă direct utilizând USB-ul de mare viteză.[3]
 • Imprimaţi e-mailuri, documente, pagini Web şi multe altele direct din iPad®, iPhone® sau iPod touch® cu AirPrint™.[7]
 • Gestionaţi activităţi şi accesaţi aplicaţii pentru afaceri direct de la echipamentul e-all-in-one prin ecranul senzitiv intuitiv.

Faceţi mai multe lucruri în fiecare zi cu acest echipament e-all-in-one versatil.

 • Imprimaţi la viteze ISO (comparabile cu ale echipamentelor cu laser) de până la 16 ppm negru, 9 ppm color.
 • Imprimaţi şi copiaţi fără PC prin ecranul senzitiv – utilizaţi instrumentul CopyCrop pentru a dimensiona şi decupa documente şi fotografii.
 • Realizaţi mai multe în timpul disponibil – scanaţi, copiaţi sau transmiteţi prin fax mai multe documente utilizând alimentatorul automat de documente pentru 35 de coli.
 • Scanaţi document direct către un PC sau un stilou USB; utilizaţi portul USB orientat spre faţă pentru a imprima documente direct de pe un stilou USB.
[1] Necesită un punct de acces wireless şi o conexiune de Internet la imprimantă. Este posibil ca serviciile să necesite înregistrare. Disponibilitatea aplicaţiilor variază în funcţie de ţară/regiune, limbă şi acorduri. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[2] Necesită o conexiune de Internet la imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv conectat cu capabilitate de Internet şi de e-mail. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a documentelor şi a tipurilor de imagini acceptate, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter. Iar pentru soluţii suplimentare, vizitaţi www.hp.com/go/mobile-printing-solutions
[3] Performanţa comunicaţiei wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces. Operaţii wireless compatibile numai cu rutere de 2,4 GHz.
[4] Nu este inclus, se achiziţionează separat.
[5] Rezistenţa la decolorare este bazată pe previziunile industriei de hârtie privind hârtia alcalină şi pe cernelurile HP originale; date privind stabilitatea colorantului la temperatura camerei, bazate pe sisteme similare testate în conformitate cu ISO 11798 şi ISO 18909.
[6] Rezistenţa la apă este bazată pe testarea internă HP, utilizând hârtie cu sigla ColorLok®.
[7] Acceptă dispozitive cu iOS 4.2 şi versiuni ulterioare (iPad®, iPhone® 4, iPhone® 3GS şi iPod touch® din generaţia a treia şi a patra) care acceptă multitasking. AirPrint™ şi iOS 4.2 şi versiunile ulterioare necesită la imprimantă o conexiune de reţea wireless 802.11. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple® Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!