tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Office jet Pro 8600

687.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CM749A
Adaugă in coș
 • HP Office jet Pro 8600
HP Office jet Pro 8600
Imprimaţi culori de calitate profesională la un cost pe pagină cu până la 50% mai mic decât la imprimantele laser, cu acest echipament e-all-in-one de îmbunătăţire a productivităţii.[1] Imprimaţi utilizând ecranul senzitiv, prin reţeaua wireless sau direct de la dispozitive mobile, cu HP ePrint.[2],[3]
Echipamentul e-All-in-One HP Officejet Pro 8600 este destinat utilizatorilor din microîntreprinderi/firme mici care doresc culori la un cost scăzut, de calitate premium, de la un echipament all-in-one conectat la Web, cu opţiuni pentru imprimare mobilă şi reţea şi cu o gamă de caracteristici de productivitate.

Caracteristici

Imprimaţi color la calitate profesională cu un cost pe pagină cu până la 50% mai mic faţă de imprimantele laser.[1]

 • Creaţi documente color profesionale la un cost pe pagină cu până la 50% mai mic decât al echipamentelor laser competitive.[1]
 • Imprimaţi documente care rezistă la decolorare, la apă şi la urmele de creion translucid cu cernelurile HP Officejet.[4],[5]
 • Imprimaţi la viteze ISO (comparabile cu ale echipamentelor cu laser) de până la 18 ppm alb-negru, 13 ppm color utilizând cernelurile individuale accesibile.
 • Manevraţi lucrări de imprimare de volum ridicat cu încredere – ciclu lunar de funcţionare de până la 25.000 de pagini.

Rămâneţi productiv practic de oriunde cu reţeaua wireless şi imprimarea mobilă.[2],[3]

 • Descoperiţi libertatea imprimării cu HP ePrint - acum puteţi să imprimaţi virtual de oriunde.[3]
 • Creşteţi productivitatea – accesaţi aplicaţii de afaceri, imprimaţi formulare şi controlaţi activităţile cheie prin ecranul senzitiv intuitiv.[6]
 • Conectaţi-vă la reţea, wireless sau prin interfaţa Ethernet integrată, sau direct prin USB de mare viteză.[2]
 • Imprimaţi e-mailuri, documente, pagini Web şi multe altele direct din iPad®, iPhone® sau iPod touch® cu AirPrint™.[7]

Faceţi mai multe lucruri cu o gamă de instrumente profesionale de îmbunătăţire a eficienţei.

 • Creşteţi productivitatea – şi economisiţi timp şi hârtie – cu imprimarea automată faţă-verso şi tava pentru 250 de coli de hârtie.
 • Trimiteţi faxuri digitale direct de pe desktop şi scanaţi documente direct către PC, e-mail sau folder de reţea.
 • Creaţi pliante faţă-verso, fotografii fără chenar, prospecte impresionante precum şi alte materiale cu aspect profesional.
 • Selectaţi zonele de copiere utilizând CopyCrop prin ecranul senzitiv; creaţi şi imprimaţi simplu o copie pe o singură faţă a unei cărţi de identitate faţă-verso.
[1] Majoritatea echipamentelor all-in-one laser color sub 400 € fără TVA, martie 2011. Pentru detalii: www.hp.com/eur/ojfacts. Randament ISO pentru OJ Pro cu cartuşe de capacitate maximă, la imprimare continuă; consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
[2] Performanţa comunicaţiei wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces. Operaţii wireless compatibile numai cu rutere de 2,4 GHz.
[3] Necesită o conexiune la Internet pentru imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv cu capabilitate de Internet şi de e-mail conectat. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a documentelor şi a tipurilor de imagini acceptate, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[4] Rezistenţa la decolorare este bazată pe previziunile industriei de hârtie privind hârtia alcalină şi pe cernelurile HP originale; date privind stabilitatea colorantului la temperatura camerei bazate pe sisteme similare testate în conformitate cu ISO 11798 şi ISO 18909.
[5] Rezistenţa la apă este bazată pe testarea internă HP, utilizând hârtie cu sigla ColorLok®.
[6] Necesită un punct de acces wireless şi o conexiune de Internet la imprimantă. Este posibil ca serviciile să necesite înregistrare. Disponibilitatea aplicaţiilor variază în funcţie de ţară/regiune, limbă şi acorduri. Pentru detalii, accesaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[7] Acceptă dispozitive cu iOS 4.2 şi versiuni ulterioare (iPad®, iPhone® 4, iPhone® 3GS şi iPod touch® din generaţia a treia şi a patra) care acceptă multitasking. AirPrint™ şi iOS 4.2 şi versiunile ulterioare necesită la imprimantă o conexiune de reţea wireless 802.11. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple® Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!