tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Copiator Canon iR C1028iF

4543.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: 4493B003
Adaugă in coș
  • Copiator Canon iR C1028iF
Copiator Canon iR C1028iF

Canon imageRUNNER C1028i/C1028iF
Imprimante color pentru birou

iRC 1028i/iF

Aduceţi culoare în biroul dvs. cu ajutorul imprimantei compacte, productive şi incredibil de uşor de utilizat, imageRUNNER C1028i/C1028iF.


Caracteristici

  • Dispozitiv A4 compact de birou
  • Panou mare de comandă cu rotiţă de derulare
  • Imprimare pe PostScript
  • Imprimare multifuncţională la 28 ppm alb-negru* şi 21 ppm color* 28 ppm în alb-negru se utilizează doar cu UFR în mod alb-negru
  • Imprimate uimitoare la 2400 x 600 dpi
  • Securitate avansată cu uniFLOW
  • Mod inactiv pentru economie de energie

Informaţii suplimentare

Nu a fost niciodată mai simplu sau mai rentabil să aduceţi culoare în biroul dvs. Imprimanta multifuncţională imageRUNNER C1028i/C1028iF de la Canon este surprinzător de puternică pentru un dispozitiv atât de compact, care oferă materiale imprimate de înaltă calitate în format A4, la viteză ridicată, un panou mare de comandă şi cele mai recente inovaţii legate de securitatea documentelor.

Productivă şi impresionantă
Imprimare, copiere, scanare sau transmitere de faxuri* - totul se realizează rapid şi simplu cu noua imprimantă multifuncţională imageRUNNER C1028i/C1028iF. Imprimarea alb-negru şi color se realizează la o viteză de 21 ppm color şi 28ppm alb-negru** şi la o rezoluţie de 2.400 dpi x 600 dpi. Alimentatorul de documente robust, plus o alimentare cu hârtie de până la 850 coli, garantează realizarea fără probleme a tirajelor mari de imprimare.

Funcţia iSend face din imageRUNNER C1028i/C1028iF un ajutor de comunicare de nădejde – trimite instantaneu fişiere către adresele de e-mail, desktop, server ftp şi locaţii de fişiere.

*Standard cu imageRUNNER C1028iF
Elemente suplimentare opţionale pe imageRUNNER C1028i

**Doar în UFRII şi modul Alb-negru

Mică şi simplă
Aţi fi surprins să descoperiţi performanţe de categorie superioară de la un dispozitiv atât de compact, ce măsoară doar 546 mm x 527 mm x 627 mm (lxAxH). Filozofia se aplică şi în modul în care lucraţi cu PDF-urile. Funcţia inovatoare Compact PDF de la Canon reduce fişierele pentru o distribuire mai rapidă cu impact minim asupra calităţii.

Un afişaj mare, color, de 3,5 ţoli cu rotiţă Easy-Scroll permite accesul fără efort la toate funcţiile, iar meniul grafic face posibilă operarea rapidă, directă.

Siguranţă şi eficienţă
Imprimanta imageRUNNER C1028i/C1028iF integrează tehnologia Auto Colour Sensing (Detectare automată a culorii) de la Canon, care detectează în mod inteligent paginile dintr-un document care conţin informaţii color şi apoi tipăreşte în consecinţă, facilitând menţinerea costurilor la un nivel redus şi stabilirea unui preţ fix pe pagină. Monitorizarea constantă nu mai este o problemă, deoarece funcţia eMaintenance raportează automat orice problemă către centrele de service şi partenerii Canon.

Managerul opţional uniFLOW de la Canon asigură o serie de caracteristici suplimentare de control, inclusiv funcţia Contabilitate Imprimare, care vă permite să monitorizaţi şi să contabilizaţi operaţiile de imprimare, şi Imprimare securizată, care păstrează sarcinile de imprimare până când utilizatorul le identifică în mod corect la dispozitiv prin intermediul metodei de securitate relevante, ex: card sau parolă.

Cumpătare şi randament
Apăsaţi butonul de pornire şi imprimanta imageRUNNER C1028i/C1028iF este gata de utilizare în doar 60 de secunde. Atunci când nu este utilizată, modul de inactivitate este invocat automat, având un consum neglijabil de 1,2 waţi. Reduceţi consumul de hârtie şi optimizaţi rapoartele cu ajutorul capacităţilor de imprimare faţă-verso ale dispozitivului.

ProducatorCanon
ProducatorCanon
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!