tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Multifunctionala MFP M175A

1066.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE865A
Adaugă in coș
 • HP Multifunctionala MFP M175A
HP Multifunctionala MFP M175A
Produceţi culori profesionale şi imprimaţi, scanaţi şi copiaţi simplu utilizând cel mai mic echipament MFP laser color de la HP. Imprimaţi de pe dispozitive mobile, utilizând HP ePrint[1] sau imprimarea directă WiFi[2] şi beneficiaţi de configurarea rapidă şi simplă pentru a începe mai rapid imprimarea.
Produsul ideal pentru birouri de domiciliu şi pentru firme mici care doresc un echipament MFP laser color compact, la un preţ redus, cu conectivitate wireless şi Ethernet[6], cu opţiuni de imprimare mobilă şi caracteristici care contribuie la economisirea energiei.

Caracteristici

Faceţi impresie cu imprimările color de calitate profesională efectuate de cel mai mic echipament MFP de la HP.

 • Imprimaţi, scanaţi şi copiaţi documente în culori remarcabile cu acest echipament MFP laser color la preţ redus.
 • Îmbunătăţiţi simplu calitatea imaginilor, textului şi graficii copiate, cu funcţia de optimizare automată a copierii.
 • Imprimaţi în culori profesionale: HP ImageREt 2400 asigură detalii clare şi culori consistente. Utilizaţi cartuşele HP originale cu toner HP ColorSphere pentru a maximiza impactul documentelor de marketing şi de afaceri.
 • Imprimaţi convenabil text alb-negru – la acelaşi cost pe pagină ca al unei imprimante HP LaserJet alb-negru[3].

Imprimare mobilă cu HP ePrint[1], WiFi Direct [2], imprimare wireless [4] şi configurare simplă şi rapidă.

 • Conectaţi echipamentul MFP direct la PC şi transferaţi rapid informaţiile utilizând un port USB 2.0 de mare viteză.
 • Utilizând HP Smart Install[5] instalaţi echipamentul MFP în numai câteva minute şi imprimaţi şi partajaţi simplu utilizând conectivitatea încorporată pentru wireless şi Ethernet[6].
 • Realizaţi simplu copii ale cărţilor de identitate cu două feţe utilizând funcţia de copiere ID. Scanaţi instantaneu către PC, către e-mail etc.
 • Verificaţi dacă utilizaţi un cartuş HP original pentru a asigura o performanţă şi o fiabilitate de nivel superior, utilizând serviciul HP de autentificare a cartuşelor de toner[7].

Cu acest echipament MFP fiabil obţineţi versatilitatea de care aveţi nevoie.

 • Imprimaţi pe o gamă largă de dimensiuni de hârtie, de la 3,5 x 5 in (8,9 x 12,7 cm) până la 8,5 x 14 in (21,6 x 35,6 cm).
 • Obţineţi rezultate deosebite: imprimaţi documente de zi cu zi, plicuri, carton, etichete şi imagini cu aspect profesional. Comenzile rapide preconfigurate optimizează automat calitatea de ieşire în funcţie de suportul de imprimare selectat.
 • Utilizând PC-ul puteţi scana simplu către o varietate de foldere de reţea sau către orice adresă de e-mail.
 • Utilizaţi alimentatorul de documente de 35 de coli pentru copierea şi imprimarea nesupravegheată a documentelor cu mai multe pagini.

Reduceţi impactul asupra mediului şi protejaţi resursele.

 • Obţineţi economii de energie cu până la 50 % utilizând un HP LaserJet cu tehnologia HP Auto-Off[8], care sesizează automat activitatea de imprimare, oprind imprimanta când nu aveţi nevoie de ea.
 • Reduceţi consumul de energie cu tehnologia Instant-on şi cu copierea Instant-on[9].
 • Beneficiaţi de reciclare gratuită şi simplă – cartuşele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate[10].
 • Economisiţi spaţiu şi reduceţi deşeurile de la ambalaje în comparaţie cu produsele de dimensiuni mari – utilizaţi un echipament MFP laser color compact.
[4] Caracteristica wireless încorporată este disponibilă numai la echipamentul MFP color HP LaserJet Pro 100 M175nw. Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active.
[5] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[6] Interfaţa Ethernet şi conectivitatea de reţea wireless şi de Internet încorporate sunt disponibile numai la echipamentul MFP color HP LaserJet Pro 100 M175nw.
[7] Compatibil cu o gamă de imprimante HP LaserJet şi echipamente MFP. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
[8] Capabilităţile HP Auto-Off depind de setările imprimantei. Compară consumul de energie al imprimantelor HP LaserJet cu tehnologie HP Auto-Off cu al modelelor de vârf ale concurenţei pe baza cotei de piaţă din luna septembrie 2010. Consum de energie bazat pe testele interne HP care utilizează metoda consumului tipic de energie (TEC - Typical Electricity Consumption) din cadrul programului ENERGY STAR® sau pe valoarea TEC care se găseşte la energystar.gov./eu-energystar.org utilizându-se cea mai mare valoare TEC raportată. Consumul real de energie poate varia.
[9] În comparaţie cu produse care utilizează copierea tradiţională cu încălzire şi cu lampă fluorescentă cu catod rece (CCFL).
[10] Disponibilitatea programului poate varia. Returnarea şi reciclarea cartuşelor de imprimare HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lume prin programul HP Planet Partners. Pentru informaţii suplimentare sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi www.hp.com/recycle.
Nici o specificatie.
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!