tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

HP Multifunctionala Pro 300 MFP M375nw

2157.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: CE903A
Adaugă in coș
 • HP Multifunctionala Pro 300 MFP M375nw
HP Multifunctionala Pro 300 MFP M375nw
Creşteţi productivitatea şi obţineţi eficienţă: imprimaţi, scanaţi simplu direct către e-mail, copiaţi şi lucraţi cu faxul cu un echipament MFP laser color conectat la Web. Produceţi la sediu documente color de calitate profesională şi imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[1].
Ideal pentru echipe de lucru din IMM-uri care au nevoie de culori de calitate profesională pentru a produce la sediu materiale de marketing, de lucru în reţea, de capabilităţi multifuncţionale şi de opţiuni de imprimare mobilă.

Caracteristici

Faceţi impresie cu materialele de marketing în culori profesionale, create la sediu.

 • Obţineţi text clar, detaliat şi culori precise, constant, cu HP ImageREt 3600 şi cu cartuşele de toner HP LaserJet originale.
 • Concepeţi şi produceţi la sediu materiale de marketing color pe o gamă de suporturi de dimensiuni de la 8,9 x 12,7 cm (3,5 x 5 inchi) până la 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 inchi). Accesaţi www.hp.com/create pentru sfaturi şi şabloane de la HP.
 • Imprimaţi convenabil text alb-negru – la acelaşi cost pe pagină ca al unui echipament MFP HP LaserJet alb-negru[2].
 • Economisiţi bani cu cartuşele negre de mare capacitate, destinate imprimărilor frecvente[3].

Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi lucraţi cu faxul cu un echipament MFP HP LaserJet eficient, conectat la reţea.

 • Creşteţi productivitatea şi economisiţi timp cu viteze de imprimare impresionante, de până la 18 ppm A4.
 • Situaţi convenabil echipamentul MFP oriunde în birou, utilizând conectivitatea wireless[4].
 • Utilizaţi interfaţa Ethernet 10/100 integrată pentru a partaja resursele de imprimare într-o reţea şi utilizaţi portul USB orientat spre faţă pentru a imprima de pe – şi a salva scanări pe – o unitate flash.
 • Instalaţi echipamentul MFP în numai câteva minute: HP Smart Install vă ajută să începeţi rapid imprimarea de la un PC sau computer portabil, fără CD – doar conectaţi la priză şi instalaţi[5].

Experimentaţi eficienţa şi extensibilitatea produselor conectate la Web.

 • Utilizaţi aplicaţii pentru afaceri şi ecranul senzitiv color de 8,9 cm (3,5 inchi) pentru a accesa, stoca şi imprima informaţii de pe Web[6].
 • Faceţi rapid şi simplu conversia copiilor fizice în fişiere digitale – scanaţi către o unitate USB, către e-mail sau către un folder din reţea[7].
 • Imprimaţi practic de oriunde cu HP ePrint[1]. Imprimaţi la imprimantă direct de la telefoane inteligente, utilizând imprimarea HP wireless direct[8] şi imprimaţi wireless de la iPad®, iPhone® şi iPod touch® cu AirPrint™[9].
 • Gestionaţi proactiv acest echipament MFP cu HP Web Jetadmin.

Economisiţi resurse cu caracteristicile inovatoare de economisire a energiei.

 • Reduceţi consumul de energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când aveţi nevoie de ea şi o opreşte când nu aveţi nevoie[10].
 • Economisiţi şi mai multă energie cu tehnologia Instant-on, un sistem inovator de cuptor termic, care se încălzeşte şi se răceşte rapid[11].
 • Obţineţi acces centralizat şi simplu la opţiuni particularizate de economisire a energiei şi setări de imprimantă cu consola HP EcoSMART.
 • Beneficiaţi de reciclare gratuită şi simplă – cartuşele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate[12].
[1] Necesită o conexiune la Internet pentru imprimantă. Caracteristica funcţionează cu orice dispozitiv cu capabilitate de Internet şi de e-mail. Duratele de imprimare pot varia. Pentru o listă a tipurilor de documente şi de imagini acceptate, consultaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[2] În comparaţie cu imprimanta HP LaserJet Pro M1536. Presupunând că utilizatorul imprimă color cel puţin 30% din totalul paginilor cu conţinut similar cu cel al pachetului de test color ISO/IEC 19798 (www.iso.org/jtc1/sc28) şi că lungimea medie totală a lucrării este de trei pagini. Randamente stabilite conform standardelor de testare ISO/IEC. Randamente şi costurile reale variază considerabil în funcţie de imaginile imprimate, de numărul de pagini color imprimate şi de alţi factori.
[3] Cartuşul de toner HP LaserJet 305X negru nu este inclus; se achiziţionează separat.
[4] Performanţa wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces şi poate să fie limitată în timpul conexiunilor VPN active.
[5] HP Smart Install funcţionează numai cu Windows.
[6] Necesită un punct de acces wireless şi o conexiune de Internet către imprimantă. Este posibil ca serviciile să necesite înregistrare. Disponibilitatea variază în funcţie de ţară/regiune, limbă şi acorduri şi necesită un upgrade de firmware. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/go/eprintcenter.
[7] Poate necesita un upgrade de firmware.
[8] Dispozitivul mobil trebuie să fie activat wireless. Imprimanta trebuie să fie activată HP ePrint. Caracteristica poate să necesite un driver sau aplicaţii, care sunt disponibile pentru descărcare la www.hp.com/go/eprintcenter. Disponibilă numai la echipamentul MFP color HP LaserJet Pro 300 M375nw.
[9] Acceptă dispozitive iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS şi iPod touch din generaţia a treia şi a patra) care acceptă multitasking. Funcţionează cu imprimante activate pentru HP ePrint şi echipamente all-in-one. Dispozitivele AirPrint şi iOS 4.2 necesită la imprimantă o conexiune de reţea wireless 802.11. Performanţele wireless sunt dependente de mediul fizic şi distanţa de la punctul de acces. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc. iPad, iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări/regiuni.
[10] Capabilităţile HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimantă şi de setări.
[11] În comparaţie cu produse care utilizează încălzire tradiţională.
[12] Disponibilitatea programului variază. Returnarea şi reciclarea cartuşelor de imprimare HP este disponibilă în prezent în peste 50 de ţări/regiuni şi teritorii din întreaga lumea prin programul HP Planet Partners. Pentru informaţii suplimentare sau pentru a solicita plicuri şi cutii de colectare masivă pentru returnare, vizitaţi www.hp.com/recycle.
ProducatorHp
ProducatorHP
Specificatiile producatorului
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!