tel: 0757.863.027 - Orange
e-mail: office@best-it.ro
Cos de cumparaturi gol
Contact rapid

Multifunctionala laser Canon MF9280Cdn

5655.99 Lei
Stoc furnizor
Garanție: 12 luni
Cod prod.: 4497B003
Adaugă in coș
  • Multifunctionala laser Canon MF9280Cdn
Multifunctionala laser Canon MF9280Cdn

Canon i-SENSYS MF9280Cdn

Cea mai bună multifuncţională color compactă cu integrare în reţea pentru grupurile mici de lucru

Îmbunătăţiţi comunicarea cu imprimate color de înaltă calitate şi creşteţi productivitatea cu puternica funcţie de trimitere (SEND). Această multifuncţională color compactă şi robustă este ideală pentru grupurile de lucru mici şi ocupate.

Beneficii

  • Multifuncţională laser color
  • Imprimare şi copiere la 21 ppm
  • Producţie color de înaltă calitate
  • Quick First-Print şi eficienţă energetică
  • Integrare în reţea, compatibilitate cu PCL 5c/6 şi PostScript de nivel 3
  • Scanare către e-mail, folder de reţea şi stick de memorie USB
  • Imprimare, copiere, scanare şi fax faţă-verso

Specificaţii detaliate

Multifuncţională laser color

Bucuraţi-vă de funcţiile superioare de imprimare, transmitere fax, copiere şi scanare color cu un singur dispozitiv elegant care funcţionează la costuri mici şi în spaţiu redus.

Economisiţi timp, reduceţi costurile pentru energie

Datorită tehnologiei Canon Quick First-Print nu există timp de încălzire, aşadar nu trebuie să aşteptaţi. Dispozitivul intră în acţiune atunci când este nevoie. Modelul i-SENSYS MF9280Cdn cu certificat Energy Star economiseşte bani prin consumul redus de energie

Calitate color de excepţie şi text de culoare neagră pură

Conferiţi materialelor dvs. imprimate o expresivitate sporită cu imagini color frumoase, grafică îndrăzneaţă şi text clar. Acest dispozitiv încorporează multe dintre tehnologiile avansate ale dispozitivelor de procesare a imaginilor Canon de vârf pentru a furniza cea mai bună calitate color.

Integrare perfectă în reţea

Această unitate cu posibilitate de integrare în reţea oferă compatibilitate cu PCL 5c, PCL 6 şi PostScript de nivel 3 pentru integrare în mediul de imprimare existent. Partajaţi funcţiile productive de imprimare, scanare şi fax de la PC (numai trimitere) cu întregul dvs. grup de lucru. Interfaţa de utilizare la distanţă permite utilizatorilor şi administratorilor să gestioneze starea dispozitivului direct din browserele Web.

Funcţionalitate SEND (transmitere) puternică

Acceleraţi şi simplificaţi fluxul de lucru. Scanaţi documente color rapid şi simplu în vederea transmiterii directe prin e-mail, serverul de fişiere din reţea, serverul FTP, fax prin Internet sau stickul de memorie USB. Documentele pot fi scanate în numeroase formate digitale, inclusiv ‘Compact PDF’, cu ajutorul tehnologiei unice de comprimare Canon.

Accesibilitate inegalabilă

Afişajul TFT mare, color, de 3,5 ţoli (8,8 cm) şi rotiţa de derulare Easy-Scroll facilitează accesul la toate funcţiile. Meniul grafic uşor de utilizat face posibilă operarea rapidă, simplă.

Optimizarea productivităţii

Reduceţi costurile, economisiţi hârtie şi realizaţi documente profesionale prin imprimarea faţă/verso. Alimentatorul de documente duplex automat facilitează operaţii rapide, automate de copiere, scanare şi fax faţă/verso. Cu o capacitate maximă pentru hârtie de 850 de coli A4 (cu suport opţional), dispozitivul i-SENSYS MF9280Cdn poate face faţă cerinţelor întreprinderilor mici cu cele mai mari volume de lucru.

Cartuşe color multifuncţionale

Beneficiaţi de o producţie de înaltă calitate permanentă. Fiecare dintre cele patru cartuşe color compacte conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare, ceea ce contribuie la reducerea cerinţelor privind întreţinerea şi la creşterea fiabilităţii. Înlocuirea este curată şi rapidă, prin încărcare frontală simplă.

ProducatorCanon
ProducatorCanon
Best-IT nu poate garanta pentru acuratețea informațiilor din prezenta secțiune, dar face eforturi ca acestea să fie actualizate în mod corespunzător. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Informațiile produsului, respectiv descrierea, specificațiile sau prețul, pot fi modificate fără o notificare prealabilă și pot conține greșeli de operare. Toate ofertele prezentate sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!